
Een traditioneel Italiaans dipsausje op basis van fijngestampte ansjovis en olijfolie. Wordt geserveerd met rauwe groenten (vooral artisjokken), soepstengels, en stokbrood.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Een traditioneel Italiaans dipsausje op basis van fijngestampte ansjovis en olijfolie. Wordt geserveerd met rauwe groenten (vooral artisjokken), soepstengels, en stokbrood.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Typische saus uit Piemonte, bereid met boter, olijfolie, ansjovis en look en zeer heet opgediend. Het is een dipsaus voor rauwe groenten als radijsjes, pepers, wortelen, kool ...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10715

Typische saus uit Piemonte, bereid met boter, olijfolie, ansjovis en look en zeer heet opgediend. Het is een dipsaus voor rauwe groenten als radijsjes, pepers, wortelen, kool ...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10715
Geen exacte overeenkomst gevonden.